Koyunhamza Ortaokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ: Öğrenci öğretmen veli arasında etkili bir iletişim kurarak; kendine güvenen, Sorumluluk sahibi, dürüst, demokratik, girişimci, milli değerlerine sahip çıkan, bireyler yetiştirerek, Türkiye’deki eşdeğer kurumlarla yarışacak kamu ve özel sektörün ihtiyaçlarına uygun kaliteli ve seçkin bireyler yetiştiren bir kurum olmak istiyoruz.

Misyon: MİSYONUMUZ: Biz! ... Türk Millî Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda ve Türk Millî Eğitiminin Temel İlkelerine uygun kaliteli eğitim veren bir kurumuz.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: Sabah Giriş; 08:30 Öğle Arası; 12:10 13:10 Akşam Çıkış; 15:30
Isınma: Kaloriferli
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://koyunhamzaortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KOYUNHAMZA KÖYÜ PAZARYERİ MEVKİİ PAZARYERİ KÜME EVLERİ KOYUNHAMZA ORTA OKULU BLOK NO: 20 GÖRELE / GİRESUN

Yerleşim Yeri - Köy

Ulaşım Servis aracı ile